eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Elképesztő részletek a szigetszentmiklósi gyilkosságról

Elképesztő részletek a szigetszentmiklósi gyilkosságról

Egy 31 éves férfit vettek őrizetbe a Pest megyei rendőrök, aki a gyanú szerint csütörtök este Szigetszentmiklóson bántalmazott egy nőt, aki ennek következtében életét vesztette.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság indított büntetőeljárást halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt, amellyel összefüggésben egy 31 éves férfi elszámoltatását kezdték meg a rendőrök.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint F. Zs. Lóránd csütörtök este egy Szigetszentmiklóson lévő szálláshelyen bántalmazta az egyik alkalmazottat, amelynek következtében a hölgy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. A férfit a helyszínre érkező járőrök fogták el, majd állították elő.

A 24.hu úgy tudja, az eset egy wellnessparkban történt. A támadó az egyik vendég, az áldozat pedig takarítónő. Az érintettek azért keveredtek szóváltásba, mert a férfi összejárkálta a padlót, és ezt az alkalmazott szóvá tette.

A nyomozás jelenlegi adatai alapján a férfit emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók, ellene a további eljárást őrizetbe vétele mellett a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja, amelynek során előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×