INFORÁDIÓ 
2018. június 22. péntek
Paulina

Elképesztő részletek a szigetszentmiklósi gyilkosságról

Infostart

Egy 31 éves férfit vettek őrizetbe a Pest megyei rendőrök, aki a gyanú szerint csütörtök este Szigetszentmiklóson bántalmazott egy nőt, aki ennek következtében életét vesztette.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság indított büntetőeljárást halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt, amellyel összefüggésben egy 31 éves férfi elszámoltatását kezdték meg a rendőrök.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint F. Zs. Lóránd csütörtök este egy Szigetszentmiklóson lévő szálláshelyen bántalmazta az egyik alkalmazottat, amelynek következtében a hölgy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. A férfit a helyszínre érkező járőrök fogták el, majd állították elő.

A 24.hu úgy tudja, az eset egy wellnessparkban történt. A támadó az egyik vendég, az áldozat pedig takarítónő. Az érintettek azért keveredtek szóváltásba, mert a férfi összejárkálta a padlót, és ezt az alkalmazott szóvá tette.

A nyomozás jelenlegi adatai alapján a férfit emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók, ellene a további eljárást őrizetbe vétele mellett a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja, amelynek során előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Kezdőlap Bűnügyek Elképesztő részletek a szigetszentmiklósi gyilkosságról

A címlapról ajánljuk

Visszatér Kulka János

Úgy tudni, a színpadtól visszavonultan élő színész először a mozivásznon mutathatja meg újra...