eur:
395.07
usd:
370.86
bux:
65115.92
2024. április 19. péntek Emma
Ön is veszélyben van, ha ilyen készüléke van

Ön is veszélyben van, ha ilyen készüléke van

Ön is érintett lehet, ha ilyen készüléket vett - a szolgáltató munkatársának adta ki magát.

Szén-monoxid-riasztó készülék helyett pár ezer forintos füstjelző készüléket adott el a nyárlőrinci gyanúsított.

Május 17-én őrizetbe vett a rendőrség egy 61 éves nyárlőrinci férfit, aki 2016 decemberétől többek között Tiszakécske, Bugyi, Kunszentmiklós, Solt, Bátya Szabadszállás, Kunadacs, Kunbaracs és Nagykőrös településeken vert át embereket.

Ön is veszélyben van, ha ilyen készüléke van

Több ingatlannál is megjelent ezeken a településeken és azt hazudta, hogy az egyik szolgáltató munkatársa. A sértetteknek átlagosan 25 ezer forintért szén-monoxid-riasztó készüléket adott el, mert azt hazudta, hogy kötelező ezeket megvásárolni. Az eszköz azonban csak egy pár ezer forintos füstjelző készülék volt, amely alkalmatlan a szén-monoxid érzékelésre - hívta fel a figyelmet a rendőrség.

Ön is veszélyben van, ha ilyen készüléke van

A férfi szórólapokat is készített, amelyeket a sértetteknek adott át. A 61 éves nyárlőrinci személy a gyanú szerint további ismeretlen sértetteket is becsapott.

A rendőrök kezdeményezték a gyanúsított előzetes letartóztatását.

A rendőrség kéri, hogy akit a képen látható férfi a fent leírt módszerrel károsított meg és még nem tett bejelentést, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ön is veszélyben van, ha ilyen készüléke van

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×