eur:
388.91
usd:
360.54
bux:
68388.12
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Nagyon veszélyes rablókat fogtak el Debrecenben

Néhány órán belül elfogta a rendőrség azt a két rablót, akik Debrecenben a lakásán életveszélyesen bántalmaztak és kiraboltak egy férfit - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője

Kovács Károly a szombat este történt esetről elmondta, hogy a 37 éves férfira vérző sérülésekkel találtak rá ismerősei az otthonában. Dulakodás nyomait fedezték fel, ezért értesítették a mentőket és a rendőrséget. A rendőrök a sértettet elsősegélyben részesítették, ezzel megmentették az életét.

A mentők a férfit kórházba szállították. Az orvosi vizsgálat megállapította, hogy a sérülései életveszélyesek.

A szóvivő elmondása szerint a rablás előtt a sértett egy kocsmában italozott alkalmi ismerőseivel, és később a lakására mentek. A rablók, miután bántalmazták a férfit, a megszerzett értéktárgyakkal elmenekültek.

A rendőrség néhány órával később a lakásán fogta el a két gyanúsítottat, egy 36 éves férfit és egy 34 éves nőt. Megtalálták náluk az elrabolt értékeket is.

A két gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat - tette hozzá Kovács Károly.

Címlapról ajánljuk
Az új programjáról dönt a CDU – Angela Merkelnek csak a szelleme kísért a kongresszuson

Az új programjáról dönt a CDU – Angela Merkelnek csak a szelleme kísért a kongresszuson

A korábban kiszivárgott tervezet szerint több területen is szembe megy a korábbi merkeli politikával a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új programja, amelyet a küldöttek fogadnak el a párt hétfőn kezdődött háromnapos kongresszusán. A tanácskozáson nincs is jelen a korábbi pártelnök- kancellár, de a kongresszusra korábbi politikája közvetve mégis rányomta bélyegét.

Bartók András: nagy húzásra készül a kínai elnök, az egész európai gazdasági közösséggel együttműködne

A kínai–európai kapcsolatok megerősítése lehet Hszi Csin-ping európai körútjának legfőbb célja – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok és Diplomácia Tanszékének oktatója. Bartók András arról is beszélt, hogy milyen témák kerülhetnek a középpontba a kínai államfő magyarországi látogatásán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×