eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Kilenc órán belül elfogták a fulókércsi útonállókat

A bejelentéstől számított kilenc órán belül a rendőrség felkutatta és őrizetbe vette azt a három embert, akik eszméletlenre vertek és kifosztottak egy 20 éves fiatalt szombatra virradóra - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

A bántalmazott fiatal Fulókércsről gyalogosan akart hazatérni a szomszédos településen lévő otthonába. Az úton hárman - akikkel korábban személyes konfliktusa volt - belekötöttek, majd úgy megverték, hogy az eszméletét vesztette. Amikor magához tért, észrevette, hogy ékszerei és készpénze, sőt cipője sincs meg. Ekkor támadói közölték vele, akkor kaphatja vissza cipőjét, ha megcsókolja az övékét - ismertette a részleteket Gaskó Bertalan.

A nyomozók a rendőrségre érkezett bejelentéstől számított kilenc órán belül őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. Ádám 21 éves, S. Norbert 23 éves és P. Zsolt 22 éves fulókércsi lakosokat - tette hozzá.

A bűnügyi őrizetben lévő három gyanúsított előzetes letartóztatásának ügyében szombaton hoz döntést a Miskolci Járásbíróság, velük szemben csoportosan elkövetett garázdaság, kifosztás és kényszerítés miatt indított büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya - jegyezte meg a szóvivő.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×