eur:
389.22
usd:
362.61
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Két rablási kísérlet is volt egy nap alatt Budapesten

Két rablási kísérlet is volt Budapesten szerdán, az elkövetők azonban egyik esetben sem tudtak pénzhez jutni.

Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, az Andrássy úton lévő egyik bankfiókba egy ismeretlen férfi ment be, majd feltehetően fegyverrel megfenyegette az alkalmazottakat és pénzt követelt. A bank biztonsági őre azonban elriasztotta a rablót, aki így pénz nélkül távozott. A rendőrség keresi az elkövetőt.

A XI. kerületben is történt egy rablási kísérlet, ennek részleteiről a sajtóügyeletes azt mondta: a 34 éves budapesti férfi miután belépett egy Bartók Béla úti pénzintézetbe, feltehetően fegyverrel megfenyegette az alkalmazottakat és pénzt követelt. Egy a bankba tartó futár azonban észlelte a rablást és hívta a rendőröket, akik még a fiókban elfogták a férfit és előállították. Az elsődleges vizsgálatok szerint egy gázriasztó fegyver volt nála.

Sagyibó Melinda elmondása szerint egyik esetben sem sérült meg senki.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×