eur:
393.14
usd:
366
bux:
66587.1
2024. április 26. péntek Ervin

Nem adta meg az elsőbbséget a Zastava - képek

Három ember sérült meg, amikor két személygépkocsi ütközött Rákóczifalván. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen nem ez volt tegnap az egyetlen közlekedési baleset, mert egy motoros is ütközött egy autóval.

Rákóczifalva belterületén egy utánfutót vontató Zastava és egy Opel Omega ütközött össze. A kiérkező mentők a helyszínről az elsődleges információk szerint három sérültet szállítottak kórházba, közülük egy súlyos, a másik kettő könnyű sérülést szenvedett.

A tűzoltók beszámolója szerint a baleset feltehetően azért következett be, mert a Zastava vezetője egy mellékutcából kikanyarodva nem adta meg az elsőbbséget a védett útvonalon közlekedő Opelnek.

A mentés és helyszínelés idejére, a főutat teljes szélességében le kellett zárni, ami jelentős torlódást okozott.

A településen történt egy másik baleset is: a Fő úton motorkerékpár ütközött személygépkocsival, a motoros az elsődleges adatok szerint súlyosan megsérült.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×