eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Mentőhelikopter elszállítja a szentendrei Szentlászlói úton történt baleset egyik sérültjét 2019. április 27-én. Négy ember megsérült, amikor két autó frontálisan ütközött. A korábbi hírekkel szemben sikerült a legsúlyosabb sérült életét megmenteni, miután a mentőhelikopter személyzete újraélesztette és kórházba szállította a férfit.
Nyitókép: MTI/Cseke Csilla

Dráma Tarnaörsön - kikísérte a vendéget az anya, közben meghalt a féléves nevelt kisfia

Meghalt egy csecsemő Tarnaörsön. Lehet, hogy a tápszertől fulladt meg.

A tarnaörsi házban történt még csütörtökön történt a tragédia. Erről elsőként a heol.hu számolt be. Azt írták, hogy a helyszínére mentőhelikopter is érkezett, a baba életét azonban már nem tudták megmenteni. Úgy tudják, nem történt bántalmazás, a nevelőszülőknél élő kisfiú valószínűleg félrenyelhetett valamit.

Arról már a Tények számol be, hogy pontosan mi történt.

A nevelőszülőkhöz nemrégiben került a fél éves kisfiú, valamint egy 1 és egy 2 éves kisgyerek. A tragédia előtt a nagyobbikhoz ment a gyámja látogatóba, ekkor ette a nevelőanyja a hat hónapos csecsemőt, amikor a gyám elindult haza a nő abbahagyta az etetést, betette a kiságyba a babát, majd kikísérte a vendégét a kapuig. Mire a visszament a házba a gyerek már halott volt.

A most meghalt kisfiút születése után emelték ki a családból, csakúgy mint négy testvérét, akik különböző nevelőszülőknél vannak. Úgy tudjuk, édesanyjuk beteg és nagyon rossz körülmények között voltak a gyerekek.

Ezután került a csecsemő is a tarnaörsi nevelőanyához, aki két saját gyereke mellett még két másik kiemelt gyerekről is gondoskodott. Gondos, nevelőszülő hírében állt.

Ettől függetlenül a haláleset miatt a másik két gyereket is elvette a nevelőszülői hálózat a nőtől.

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság az ügyben büntetőeljárást indított, a halál pontos okát a boncolás mondja majd ki.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×