eur:
392.37
usd:
365.87
bux:
66823.06
2024. április 26. péntek Ervin
Lángokban áll egy hulladékfeldolgozó telep Gyálon 2023. március 28-án. Papírbálák gyulladtak ki, és az így keletkezett tűz átterjedt egy csarnok jellegű tárolóépületre, illetve egy betonsílóra, melyben feldolgozásra váró műanyagdarálékot tartottak. Több ezer négyzetméteres terület áll lángokban.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Lángol egy hulladékfeldolgozó Gyálon, a szél miatt bajban vannak a tűzoltók

Tűz ütött ki egy hulladékfeldolgozó telepen Gyál külterületén, amely mostanra több ezer négyzetméteres területre terjedt át - közölte a Pest vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, hogy papírbálák gyulladtak ki, és az így keletkezett tűz átterjedt egy csarnok jellegű tárolóépületre, illetve egy betonsílóra, melyben feldolgozásra váró műanyagdarálékot tartanak.

A Pest vármegyei katasztrófavédelem tűzoltó egységei megkezdték az oltást, melyhez vízágyút is bevetettek. A munkát az erős szél nehezíti - tette hozzá a szóvivő.

A Katasztródavédelem honlapja szerint egy épületet is veszélyeztetnek a lángok, amelyeket a fővárosi hivatásos és a gyáli önkéntes tűzoltók oltanak. A helyszínre tart több más egység és a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Személyi sérülés nem történt, és a az amúgy hatamas füst nem zavarja az M0-as autóút forgalmát, mert ellenkező irányból fúj a szél - mondta az InfoRádióban a szóvivő.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×