eur:
394.95
usd:
363.48
bux:
65450.33
2024. március 19. kedd Bánk, József
Szuzuka, 2012. október 5.Michael Schumacher, a Mercedes hétszeres világbajnok német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Japán Nagydíjának első szabadedzésén a szuzukai pályán 2012. október 5-én. A futamot október 7-én rendezik. (MTI/EPA/Diego Azubel)
Nyitókép: MTI/EPA/Diego Azubel

Szomorú lépésre szánta el magát a Schumacher család

Meg kell válniuk az ingatlantól, amivel nagy terveik voltak.

Amikor évekkel ezelőtt Michael Schumacher és családja beköltözött a Genfi-tó partján lévő házba, beleszerettek a közeli lovas tanyába is. A német sztárpilóta 3,5 millió euróért vásárolta meg a „Sur le Moulin” elnevezésű ranchet, és azt tervezte, hogy felújítja majd. Schumacher akkor az ötödik világbajnoki címére hajtott, és egy olyan helyet keresett a feleségével, ahol nyugodtan pihenhet majd, míg Corinna régi hobbiját, a lovaglást is űzheti.

A pilóta 2013-as síbalesete azonban átírta a terveket, a hely így évek óta kihasználatlanul áll.

Corinna most úgy döntött, a tanyát 5,87 millió euróért, azaz több mint kétmilliárd forintért eladja. Az ingatlanügynök a 20016 négyzetméteres hatalmas tanyát rendkívüli, védett helyen fekvő ingatlanként írta le, ahol teljes nyugalom és biztonság várja az új tulajdonost – írta a Bors a Bunte alapján.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Ugyan a tavalyi utolsó negyedévben végre nem nőtt tovább a sikeres csalások értéke az előző negydévhez képest, ám éves alapon még így is duplázást láthattunk. 2023-ban egyetlen év alatt 23,2 milliárd forintnyi sikeres visszaélés történt a nem kártyás elektronikus pénzforgalomban. A digitális pénzforgalom naposabb oldalát tekintve az látszik, hogy a mobilfizetések gyorsan terjednek, a kártyákkal már kétszer többet fizetünk, mint amennyi készpénzt veszünk fel velük, és a fizetési kérelmek száma is nagyot emelkedett. A hazai pénzforgalom legfontosabb trendjeiről júniusi Financial IT konferenciánkon részletesen is szó lesz.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×