eur:
392.92
usd:
365.8
bux:
66608.06
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Police.hu

Durva karambol Budapesten, az egyik autó vezetője elmenekült a helyszínről

Két autó ütközött össze Újpesten, az egyik sofőr utasával együtt elmenekült a helyszínről, de elfogták őket a rendőrök. Egy kisgyermek is van a négy sérült között.

Közlekedési baleset történt március 27-én 15 óra 13 perc körül Budapesten, a IV. kerület Óceánárok utca és a Külső Szilágyi út kereszteződésében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy BMW és egy VW Golf ütközött össze. A BMW sofőrje és utasa az ütközés után elment a helyszínről, de őket a járőrök a Galopp utcában elfogták.

A 29 éves gépkocsivezetőnél az alkoholszonda ittasságot jelzett és kiderült, hogy jogosítvány nélkül vezetett, ezért a rendőrök előállították.

A balesetben négyen sérültek meg, köztük a BMW utasa, egy nő és a másik kocsiban utazó hároméves kislány.

A BMW sofőrjét segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként, a továbbiakban a baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya vizsgálja.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ugrik az OTP részvénye

Ugrik az OTP részvénye

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×