eur:
392.36
usd:
365.63
bux:
66757.39
2024. április 26. péntek Ervin

Drámai videó: didergő kutyát mentettek a jeges tóból Budapesten

Kutyát mentettek a tűzoltók a Naplás-tó fagyos vizéből.

Egy közepes méretű kutya alatt szakadt be a Naplás-tó már olvadó jege pénteken. A szerencsétlenül járt állathoz a XVII. kerületi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltó búvárszolgálatát kérték a helyszínre, mert a mentést csak búvártechnikával lehetett megoldani.

A búvárok kiérkezéséig a tűzoltók folyamatosan nyugtatták a négylábút, amely mellső lábaival kapaszkodott a vékony jégbe.

A tűzoltók kötélbiztosítás mellett egy speciális, felfújható mentőszigettel ereszkedtek vízre, majd kimentették a pórul járt ebet.

Az ijedtségen kívül nem esett komoly baja. A kutyát végül átadták a Rákosmenti Mezei Őrszolgálatnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Béremelés: hatalmas a szakadék a dolgozók és a cégek között

Béremelés: hatalmas a szakadék a dolgozók és a cégek között

A munkahelyválasztási preferenciák szempontjából a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges szempont a Randstad friss Employer Brand kutatása szerint. Emellett rendkívül fontosnak tartják a kellemes munkahelyi légkört is, azt, hogy hogyan élik meg a mindennapokat a munkahelyi környezetben, milyen a viszonyunk a kollégáikkal, vezetőjükkel. Hangsúlyos szempont továbbá a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol az állás hosszú távra szól, nem kell tartani a leépítéstől, és ahol lehetőség van a munka-magánélet egyensúlyának megvalósítására – utóbbi fontossága nőtt a felmérés két évvel ezelőtti eredményéhez képest.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×