INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Lezárják a pesti alsó rakpart egy részét

InfoRádió / MTI
Lezárják a pesti alsó rakpartot a Jászai Mari tér és Markó utca között pénteken 17 órától az északi, majd 22 órától mindkét irányban, jövő hétfő reggel 6 óráig, építési munkák miatt. Jövő pénteken 22 órától március 9-én, hétfőn reggel 6 óráig ugyanez a forgalomkorlátozás lép életbe - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a turistabuszok megállóhelyének kiépítése miatt van szükség a lezárásra.

Pénteken 17 és 22 óra között, a félpályás zárás idején a pesti alsó rakpart Jászai Mari tér és Markó utca közötti részén csak dél felé haladhat a közúti forgalom. Az észak felé közlekedőket arra kérik, hogy a felső rakparton kerüljenek, amelyet a Markó utcai felhajtón érhetnek el. Onnan a Jászai Mari tér északi oldali rámpájánál térhetnek vissza az alsó rakpartra - olvasható a közleményben.

Hozzátették: pénteken 22 órától március 2-án (hétfőn) 6 óráig - a pesti alsó rakpart Jászai Mari tér és Markó utca közötti részének teljes lezárásakor - mindkét irányban a Váci út-Bajcsy-Zsilinszky út-Károly körút-Múzeum körút-Üllői út kerülő útvonalat javasolják.

A címlapról ajánljuk