eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Lezárják a pesti alsó rakpart egy részét

Lezárják a pesti alsó rakpartot a Jászai Mari tér és Markó utca között pénteken 17 órától az északi, majd 22 órától mindkét irányban, jövő hétfő reggel 6 óráig, építési munkák miatt. Jövő pénteken 22 órától március 9-én, hétfőn reggel 6 óráig ugyanez a forgalomkorlátozás lép életbe - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a turistabuszok megállóhelyének kiépítése miatt van szükség a lezárásra.

Pénteken 17 és 22 óra között, a félpályás zárás idején a pesti alsó rakpart Jászai Mari tér és Markó utca közötti részén csak dél felé haladhat a közúti forgalom. Az észak felé közlekedőket arra kérik, hogy a felső rakparton kerüljenek, amelyet a Markó utcai felhajtón érhetnek el. Onnan a Jászai Mari tér északi oldali rámpájánál térhetnek vissza az alsó rakpartra - olvasható a közleményben.

Hozzátették: pénteken 22 órától március 2-án (hétfőn) 6 óráig - a pesti alsó rakpart Jászai Mari tér és Markó utca közötti részének teljes lezárásakor - mindkét irányban a Váci út-Bajcsy-Zsilinszky út-Károly körút-Múzeum körút-Üllői út kerülő útvonalat javasolják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×