eur:
394.58
usd:
365.17
bux:
65528.55
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Szombaton tartják a balatoni hajózás napját

Színes programokat tartanak szombaton Siófokon, ahol első alkalommal a nagyközönséget is várják a balatoni hajózás napján.

Kecskésné Horváth Tünde, a hajózási társaság munkatársa az MTI-nek elmondta, hogy a korábbi években csak a cég dolgozóinak és családtagjainak tartották meg a balatoni hajózás napját, mostantól azonban nyilvánossá teszik az eseményt, ezzel is színesítve az őszi Balaton programkínálatát.

Szombaton déltől többféle hajós program közül lehet választani: lesz sétahajózás a Szaturnusz kalandvitorlással és a Tünde nosztalgiahajóval, gyerekhajó gyermekműsorral és élményhajózás gyorshajóval.

Délután koncertet tartanak a siófoki hajóállomásról induló kompon, amelyen a The Carbonfools játszik. Délután a kikötőben bemutatókat tart a Magyar Honvédségi járőrnaszádja, a vízimentők sürgősségi mentőhajója és a Balatoni Vízirendészet rendőrségi motorosa, valamint a szárazföldön a tűzoltók.

A balatoni hajózási szezon hivatalosan október 5-én véget ér, de ha az időjárás engedi, akkor az önkormányzati tulajdonban lévő társaság tovább üzemelteti több menetrendszerinti hajójáratát és sétahajóját is az októberi hétvégeken.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×