eur:
400.35
usd:
368.48
bux:
74228.2
2024. október 21. hétfő Orsolya

Visszatér Charlie Sheen

Ismét televíziós filmsorozatban készül szerepelni Charlie Sheen, miután négy hónapja kirúgták a Két pasi meg egy kicsi című filmsorozat stábjából.

A botrányairól híressé vált amerikai színész hétfőn bejelentette, a jövőben a Ki nevel a végén? című sorozatban fog játszani, amely az azonos című, Adam Sandler és Jack Nicholson főszereplésével 2003-ban készült filmen alapul.

Korábbi tivornyáira és kirohanásaira utalva, Sheen elmondta, bizonyára kissé nehéz lesz egy agressziókezeléssel kapcsolatos, komoly problémákkal küzdő férfit alakítania, a sorozat koncepciója azonban "nagyszerű".

A színész márciusig játszotta a Két pasi meg egy kicsi főszerepét, a macsó agglegény Charlie Harpert. A szeződdésbontást a Warner Bros a 45 éves színész "megnyilvánulásaival, viselkedésével és állapotával"
indokolta. A tévétársaság ugyanis januárban rövid szünetet biztosított a zűrös magánéletével, drogproblémáival és alkoholizmussal viaskodó Sheennek, hogy rendezze sorait, ám szitkozódó kirohanásai folytatódtak, és a producerek kirúgták őt, megszakítva az aktuális évad forgatását.

Májusban bejelentették, hogy a filmben Ashton Kutcher veszi át Harper szerepét.

Sheen a Warner Brostól százmillió dollárt követel kártérítésként a szerződésbontás miatt. A sorozatból való kirúgatása után saját színpadi showműsorral indult turnéra az Egyesült Államokban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×