eur:
386.99
usd:
356.31
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Boldogító igen a Camp Nouban - videó

A Camp Nou Stadionban mondta ki a boldogító igent Iban Anglada és Sigrid Sans, az FC Barcelona labdarúgócsapatának két szurkolója.

Az első pár, amely a sok sikert látott, 98.787 férőhelyes arénában házasodott össze, 260 meghívott vendég előtt fogadott örök hűséget egymásnak.


"Valami különlegeset szerettünk volna, ezért gondoltunk erre a helyszínre" - indokolta választásukat a feleség, aki hozzá hasonlóan harmincéves párjával - a klub korábbi gyeplabdajátékosával - együtt jár a Barca mérkőzéseire.
Spanyol lapértesülések szerint a "történelmi" esküvő költsége mintegy 60 ezer euró (15,9 millió forint) volt.

Magánjellegű ceremóniákat - a katalán elitklub közlése alapján - 1800 és 2400 euró közötti összegért lehet lebonyolítani a stadionban. A bankettek ára vendégenként 110 eurótól kezdődik, a meghívottak száma legfeljebb 750 lehet. Plusz szolgáltatásokat is igénybe lehet venni, így akár a legutóbbi idényben megnyert trófeák valamelyikét is a terembe lehet állíttatni - 1500 eurós felárért.

A Barcelonánál tavaly októberben jelentették be, hogy 2011-től esküvőkre is bérbe adják a létesítmény megfelelő helyiségeit, már csak azért is, mert nagyon sok ilyen jellegű kérés futott be a klubhoz - még Kínából és Japánból is.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

A Robert Fico elleni merényletnek hatása lehet az európai parlamenti választási kampányra is, ám a politikusokat a választások előtt nehéz lesz meggyőzni arról, hogy távolságot tartsanak az emberektől – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.

Hankó Balázs az Arénában: roppant veszélyes az új uniós felsőoktatási javaslat

Az Európai Bizottság továbbra sem válaszol a magyar kormány novemberi levélére – mondta a június végén lejáró Erasmus-megállapodás jövője kapcsán Hankó Balázs az InfoRádió Aréna című műsorában. A Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára beszélt a Pannónia Ösztöndíjprogramról, a felsőoktatási bérek rendezéséről és a felvételizők számának alakulásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×