eur:
387.69
usd:
357.11
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Belefulladt egy gyerek a Lupa-tóba

Fürdőzés közben elmerült és megfulladt egy fiú a Budakalász melletti Lupa-tavak egyikében hétfő délután - közölte a Pest Megyei Rendőr- főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Kovács Viktória elmondta, hogy a 13 éves fiú barátjával együtt tiltott helyen fürdött a bányatóban. A gyerek eddig ismeretlen okból elmerült a vízben, s a gyors segítség ellenére életét vesztette. A tragédia körülményeit a szentendrei rendőrkapitányság vizsgálja.

Kisdi Mátétól, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a tűzoltóság búvárszolgálatát a szemtanúk riasztották. A búvárok gyorsan a helyszínre értek, majd 3 percen belül kihúzták a parttól 8-10 méterre elmerült fiút, akinek az életéért hosszú ideig küzdöttek a mentősök.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×