eur:
400.49
usd:
366.54
bux:
74441.27
2024. október 14. hétfő Helén

Eltűnt két fiú a Tiszában

Két fiú tűnt el fürdőzés közben a Tiszában szombaton; egyikük vízbe fulladt, társát jelenleg is keresik a mentőcsapatok - közölte a rendőrség vasárnap. A Szamosban is keresnek egy férfit.

Az adatok szerint hárman mentek le fürödni a folyó aranyosapáti szakaszára, ám a parttól 6-7 méterre kettőjüket elsodorta a folyó, harmadik társuk hiába próbált segítségükre sietni - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A bejelentést követően megkezdett kutatás során szombat éjszaka megtalálták az egyik 17 éves fiú holttestét, a másik, 20 éves fiatalembert azonban hiába keresték - közölte a százados. A kutatást vasárnap délelőtt a speciális mentők segítségével újrakezdték.

A vízbe fulladt, illetve az egyelőre eltűntként kezelt fiatalember ügyében a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást indított - tette hozzá a szóvivő.

A Szamosban is eltűnt egy 51 éves férfi, a mentőcsapatok megkezdték a keresését.

Úgy tudni, hogy a férfi szombaton horgászni indult a folyó olcsvai szakaszára, de azóta nem került elő - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Nem találják az irányt a tőzsdék

Nem találják az irányt a tőzsdék

Főként pozitív mozgásokat hozott a hétfő reggel Ázsiában, miután a piaci szereplők továbbra is meglehetősen bizonytalanok a kínai gazdaságélénkítő csomag részleteivel kapcsolatban, emellett ráadásul a deflációs félelmek is nőni kezdtek az országban a friss inflációs adatok láttán, ennek következtében pedig eséssel kezdi a hetet az olajár. Európában a tőzsdék vegyes képet mutatnak a nyitást követően. Gazdasági események szempontjából pedig kimondottan eseménytelen nap várható. Amerikában Colombus-nap miatt ugyan a New York-i Értéktőzsde és a Nasdaq is nyitva lesz ma, de a kötvénypiacok zárva lesznek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×