eur:
392.44
usd:
367.16
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Passzív dohányossá váltak a szomszédok miatt

Passzív dohányossá vált egy amerikai pár a szomszédjaik miatt, legalábbis ezt állították a bíróságon, ahol pert kezdeményeztek a mellettük lakók ellen.

Donna és Richard Ganguet az állítják, hogy szomszédjaik az ajtajuk közelében szívják cigarettájukat és szivarjukat, amelyek füstje az ő lakásukba is beszivárog, így ők már passzív dohányosokká váltak.

Ügyvédjük azt mondta: szerették volna kulturáltan, egymás között rendezni a kérdést, a szomszédjaik azonban erre nem hajlandók.

A szomszédban egy asszony lakik a lányával és annak férjével, valamint a fiával. A fiatalok dohányoznak, az anya azonban nem tűri el, hogy a lakásban füstöljenek, ezért kiküldi őket a folyosóra.

Steve Solone, a szomszéd Florence Solone fia elmondta: nem tudtak arról, hogy szomszédjaiknak problémát okoz a dohányzási szokásuk egészen addig, míg el nem indult a polgári per.

Gangueték is inkább eladnák lakásukat, és elköltöznének a házból, mint hogy pereskednek, de attól félnek, hogy a káros szenvedélyekkel rendelkező szomszédok miatt problémáik adódnak a lakás értékesítésével.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×