eur:
398.95
usd:
363.75
bux:
74175.47
2024. október 9. szerda Dénes

Vádat emeltek a "legvisszataszítóbb" szexuális bűnöző ellen

Vádat emeltek egy 44 éves amerikai férfi ellen, aki a gyanú szerint zaklatott egy 4 éves kislányt, míg egy 14 évest arra kényszerített, hogy kutyával közösüljön.

A visszataszító bűncselekmények listájának élére kívánkoznak Darrin Vaughn Daily tettei - állítja a rendőrség.

Az oregoni Newbergben élő 44 éves férfi a gyanú szerint leitatott és kábítószert adott egy 15 éves lánynak, akivel aztán lefeküdt.

A nyomozás során kiderült az is, hogy molesztált egy 14 éves lányt, és ezt le is fényképezte. A tinédzser elmondta a rendőröknek, hogy Daily többször is megkötözte, és csoportos szexre kényszerítette más férfiakkal, valamint egy kutyával is. A férfi számítógépén megtalálták az esetről készült fotókat. Az oregoni férfi egy 4 éves lányt is zaklatott.

A helyi rendőrség őrmestere, Tim Weaver azt mondta: három évtizedes pályafutása során még nem látott és nem is hallott hasonló esetről.

A férfinak összesen nyolc vádpont miatt kell a bíróság elé állnia, és egymillió dollár ellenében védekezhet szabadlábon.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Az Európai Parlament szerdán kilenc órától meghallgatja Orbán Viktor miniszterelnököt, aki bemutatja Magyarország soros elnöki programját, de utána éles vita várható, amelyen aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerülhetnek, mert a magyar kormánynak sok kérdésben markánsan eltér az álláspontja az uniós fősodortól – mondta Zalai Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Nemzetközi Szervezetek Kutatóműhelyének vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×