eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Egy hónapja keresik hiába a Lánchídnál eltűnt francia lányt

Több mint száz embert hallgattak már meg a rendőrök a december elején eltűnt francia diáklány ügyében, de a nyomozás eddig nem járt eredménnyel.

A december 4-én eltűnt Ophélie Bretnacher-t tovább keresi a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportja, de továbbra is közigazgatási eljárásban, ugyanis a száznál is több tanú meghallgatása, a közterületi térfigyelő kamerák felvételeinek elemzése után sincs olyan adat, mely arra utalna, hogy a diáklány bűncselekmény áldozatává vált volna. A lány édesapjától sem érkezett feljelentés.

A hétfős nyomozócsoport a tűzoltóság búváraival, valamint a vízirendészettel együttműködve keresi a francia lányt. A Duna Lánchídtól délre eső medrét már többször is átvizsgálták, ebben a rajnai vízirendészeti csendőrszázad egy hajója is segítségére volt a magyar rendőröknek, bár egyelőre nincs adat arra vonatkozóan, hogy a lány a Dunába esett volna.

Ophélie Bretnacher a térfigyelő kamerák felvételei szerint utoljára a Lánchíd környékén járt. A tanúk meghallgatása nem szolgált olyan információval, amely közelebb vitte volna a nyomozókat a lány megtalálásához.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×