eur:
389.05
usd:
362.25
bux:
0
2024. május 8. szerda Mihály

Kidobták az ablakon a menyasszonyt

El kellett halasztani egy angol pár esküvőjét, miután a szertartásra menet megvadultak hintójának lovai, és ámokfutásba kezdtek. Végül édesapja kidobta az ablakon a menyasszonyt, majd maga is kiugrott, így menekültek meg.

Menyasszonyi ruhája védte meg attól a 29 éves Sophie-t, hogy komolyabban megsérüljön. A nő elmondta, épp az esküvőjére tartott édesapjával, amikor a lovak megijedtek, és úgy elkezdték rángatni a hintót, hogy a hajtók leestek a járműről.

Így Sophie édesapjával egyedül maradt a hintóban, amivel a lovak hosszasan száguldoztak a forgalmas utakon. Egy autó, ami a hintó elé befarolván próbálta azt lelassítani, totálkáros lett.

Végül egy kanyar előtt Bob kidobta lányát az ablakon, majd utána ugrott. Csodával határos módon egyikük sem sérült meg súlyosan, de azért kórházba vitték őket.

Mint Sophie mondta, édesapjának és kétezer fontos esküvői ruhájának köszönheti, hogy megmenekült.

A vőlegény, Karl Wood, mielőtt megtudta volna, mi történt, azt hitte, Sophie elhagyta őt, és azért nem érkezett meg az esküvőre. A húszezer fontos ceremónia elmaradt, az esküvőt a jövő hónapra halasztották.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×