eur:
388.78
usd:
361.59
bux:
68076.75
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Férjhez ment Hollywood üdvöskéje

Összeházasodott a hétvégén Scarlett Johansson és Ryan Reynolds. A pár még májusban jegyezte el egymást. Egyelőre nincsenek nagy terveik, és élvezik az életet.

Ezen a hétvégén házasodott össze Scarlett Johansson és Ryan Reynolds egy újságíró, Meredith O'Sullivan szerint, aki részleteket nem közölt a frigyről.

Egy amerikai internetes lap szerint a pár a májusi eljegyzés után Vancouver közelében fogadott örök hűséget egymásnak. A lagzi családias hangulatú volt, a vendégek között ott volt Scarlett édesanyja, Melanie Sloan és bátyja, Adrian is.

"Csak élvezzük az életet - mondta a színésznő múlt hónapban. - Nemrég jegyeztük el egymást, szóval nem gondolkodtunk sokat. Egyelőre nincs nagy tervünk. Élvezzük, hogy fiatalok vagyunk. 23 éves vagyok, nincs hova sietnem. Minden olyan természetes és nyugodt."

Johansson utoljára Woody Allen filmjében, a Vicky Cristina Barcelonában tűnt fel, Reynolds pedig a Teo Guys, a Girl and a Pizza Place (Két pasi, egy lány és egy pizzázó) című showban, valamint a Definitely, Maybe (Mindenképpen, talán) című romantikus komédiában szerepel.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×