eur:
394.44
usd:
365.1
bux:
65537.2
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Holtan találták a sztárénekesnő férjét

Holtan találták Corinne Bailey Rae brit rhythm and blues énekesnő férjét a hét végén. A szintén zenész Jason Rae halálának okát egyelőre nem ismeri a rendőrség, bár többen feltétezik, hogy kábítószer-túladagolásban hunyt el.

Jason Rae holttestét az észak-angliai Leedsben egy lakásban találták meg szombaton. A hatóságok a toxikológiai vizsgálat eredményét várják, amelynek nyomán meghatározhatják, hogy mi történhetett vele. Rae-t a rendőrség egy alkalommal letarótatta kábítószerrel való üzletelését, ám később óvadék ellenében szabadon bocsátották.

Rae szaxofonos volt egy Haggis Horns nevű funkegyüttesben, vasárnap este Leedsben lett volna fellépése.

A 29 esztendős Corinne sokkal többre vitte férjénél, akivel nyolc éve házasodtak össze. A kitűnő hangú énekesnő és zeneszerző két évvel ezelőtt tűnt fel, listát vezetett, több Grammy-jelöléssel is büszkélkedhet - idén is jelölt volt, s közreműködött Herbie Hancock Grammy-díjas lemezén. Bemutatkozó albumából több mint egymillió példányt adtak el még az Egyesült Államokban is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Megjelent az Építési és Közlekedési Minisztérium építési beruházás tárgyú közbeszerzési eljárásainak előkészítése során alkalmazandó eljárásrendről szóló rendelet, melynek értelmében az állami építési és kivitelezési beruházások mostantól nem kerülhetnek többe, mint az igazolt nyersanyag és alkatrész beszerzési ára legfeljebb 10%-os profittal növelve, és ez a folyamatban lévő ügyekre is érvényes lesz - tudta meg a Portfolio.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×