eur:
393.79
usd:
365.04
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Hogy kerül pisztoly egy babakocsiba?

Pisztolyt talált egy német anyuka abban a használt gyerekkocsiban, amelyet az interneten vásárolt jutányos áron - közölte a hamburgi rendőrség.

A töltött tárú hatlövetűre akkor bukkant rá az alsó-szászországi Verder helységben élő kismama, amikor megtisztította a babakocsit, amelyet férjével együtt vett át az eladótól Hamburgban.

A fegyver az egyik oldalzsebben volt. A vevő rögtön értesítette a rendőrséget, amely szerdán tájékoztatta a sajtót a különös esetről.

A férfi, aki eladta a kocsit, csak annyit mondott a rendőröknek, hogy a gyerekkocsi három éve hevert házának pincéjében. Arról, hogy mióta és miért volt "felfegyverezve", mit sem tudott.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×