eur:
400.11
usd:
361.98
bux:
73059.71
2024. október 2. szerda Petra

A halott sofőr okozta a sztár balesetét?

Igencsak jól kezdődhet 2008 a popsztár Brandy számára, ha beigazolódnak azok a hírek, melyek szerint mégsem az énekesnő okozta azt a 2006-os balesetet, melyben egy ember életét veszítette.

Egy évvel ezelőtt, 2006 decemberében halálos baleset részese volt Brandy. Az énekesnő elmúlt évét alapjaiban határozta meg a karambol, melyben egy nő életét veszítette.

A legfrissebb - egyelőre meg nem erősített - hírek szerint azért nem emeltek eddig vádat Brandy ellen halálos közúti baleset okozása miatt, mert a bizonyítékok a balesetben elhunyt másik sofőr vétkességét valószínűsítik.

A jelentések szerint az elhunyt Awatef Aboudihai már azelőtt összetörte az autóját, hogy Brandy járműve bármilyen fizikai kapcsolatba került volna vele. Egy forrás szerint a nő nem tartotta be a követési távolságot az előtte haladó autóval, így amikor fékeznie kellett, az ütközés elkerülhetetlen volt.

Ráadásul a Los Angeles megyei halottkémi hivatal szóvivője szerint az elhunyt asszony vérében marihuána nyomait fedezték fel. A városi ügyésznek péntekig kell döntenie arról, emel-e vádat az énekesnő ellen.

A nő szülei korábban ötvenmillió dollárra (4,25 milliárd forint) perelték az énekesnőt. A szülők által benyújtott kereset szerint a Grammy-díjas énekesnő gondatlansága felelős Awatef Aboudihaj haláláért.

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Izrael nem számított az iráni csapásra, Teherán viszont nem akart nagyobb támadást indítani – értékelte az újabb közel-keleti konfliktust Kis-Benedek József. A biztonságpolitikai szakértő beszélt arról is, hogy Irán a Nyugat által eddig nem ismert rakétákkal támadott, amelyek nagyon gyorsan elérték Izrael területét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×