eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Rákos az asszony, aki 66 évesen szülte ikreit

Alig egy évvel azután, hogy a világ legidősebb édesanyjává vált, rosszindulatú daganatot fedeztek fel orvosai egy spanyol nő szervezetében. Mariad el Carmaen Bousada de Lara tavaly december 29-én, 66 évesen adott életet ikerfiainak.

A nő 2005-ben döntötte el, hogy idős kora ellenére gyereket vállal, akkor, amikor édesanyja 101 évesen elhunyt, családja azonban nem lelkesedett az ötletért.

Rokonai önzőnek és felelőtlennek nevezték, mivel úgy vélték, nagy az esélye, hogy meghal, mielőtt gyermekei felnőnek. Bátyja szerint édesanyjuk forogna a sírjában, ha tudná, mit tett a lánya.

Rákot találtak nála

"Nemrég közölték velem, hogy beteg vagyok, súlyos beteg. Pillanatnyilag jól érzem magam, de nem lehet tudni, milyen fordulatot vesznek a dolgok" - mondta Maria del Carmaen Bousada de Lara egy televíziós interjúban.

Amikor a világrekorder anyukát megkérdezték, bánja-e, hogy megszülte fiait, Christiant és Paut, egyértelmű nemmel válaszolt.

"A csöppségek gyönyörűek" - magyarázta édesanyjuk, aki egyelőre nem fél a jövőtől, bár elismeri, hogy betegsége nem jó jel.

Gyermekei - állítja a nő - akkor sem maradnak család nélkül, ha ő meghal, hiszen rokonai és a kicsik keresztapja gondoskodik majd róluk.

"Egyelőre nem gondolok arra, hogy meg fogok halni. Nagyon kevés gyerek kap annyi szeretetet, amennyit az enyéim. Ez az igazság" - mondta Maria del Carmaen Bousada de Lara.

Letagadott a korából

A nő egy amerikai magánklinikán kezeltette magát és kapott lehetősége arra, hogy anyává válhasson. Nem segítettek volna neki, ha elárulja, hány éves valójában, ezért azt hazudta, hogy csupán 55 éves.

"Egész életemben anya akartam lenni, de sosem volt rá lehetőségem, és nem találkoztam a megfelelő férfival" - magyarázta akkor a nő.

Amikor a titok kiderült, a szakértők is kritizálták Maria del Carmaen Bousada de Lara döntését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Oroszországban, ha egy közszereplő ellen büntetőeljárás indul vagy elítélnek, két dolog szokott igaz lenni: az adott személy ellenzi Vlagyimir Putyin uralmát vagy az ukrajnai „különleges katonai műveletet”, illetve nem számít magas rangú tisztviselőnek. Az állítólag kenőpénzt elfogadó Timur Ivanov védelmi miniszterhelyettes áprilisi letartóztatása baljóslatúan nem a fenti szabályt követte. Rávilágít továbbá az oroszországi befolyásos csoportok közötti feszültségek elmélyülésére, miközben a zsarnok részéről nem látszanak a koherens vezetés jelei.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×