eur:
389.35
usd:
361.96
bux:
68566.67
2024. május 7. kedd Gizella

Átlátszó ruhában tért vissza a szupermodell - nézze meg!

Az utóbbi hónapokban Kate Moss kapcsán jórészt csak szerelmi életét emlegették a lapok, így az ember már hajlamos volt elfelejteni, hogy a hölgy valójában a legnevesebb modellek egyike. Kate Moss most látványos visszatéréssel emlékeztetett minden kétkedőt...

Az utóbbi hetekben, hónapokban a Kate Mossról megjelenő hírek döntő többsége a partikról és a modell szerelmi életének viszontagságairól szólt. Kate Moss most mindenkit emlékeztetett arra, miben ő az egyik legjobb a világon...

A legújabb képek (melyeket ide kattintva nézhet meg Ön is) bizonyítják, hogy a szupermodellt még nem lehet leírni. Kate Moss a Los Angeles-i fotózáson piros ruhát viselve meglehetősen sokat megmutatott sokak által irigyelt testéből.

Los Angelesben egyébként ezen a héten több divatbemutatót is rendeznek, melyeken a legnagyobb sztárok (Kate Moss mellett Naomi Campbell és Eva Herzigova) lépnek fel.

Kate Moss magánéletében a nyáron változás állt be, hiszen elhagyta drogos barátját, az énekes Pete Doherty-t. Új szerelme a The Kills nevű banda gitárosa, a 38 éves Jamie Hince.

A kábítószeres és botrányhős Pete Dohertyvel szemben ő igazi jó fiú: abszolút puritán, kifejezetten befelé forduló, ahogy önmagát jellemzi: "láncdohányos vega".

Ráadásul vonzó is, legalábbis ezt bizonyítja, hogy egy idei közvélemény-kutatás eredményeként bekerült a világ tíz legszexibb vegetáriánusa közé.

Címlapról ajánljuk
A szakszervezet szerint 25 milliárdból meg lehetne oldani a felsőoktatási dolgozók béremelését

A szakszervezet szerint 25 milliárdból meg lehetne oldani a felsőoktatási dolgozók béremelését

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete addig nem kezdeményez újabb tárgyalást, amíg az államtitkárság nem áll elő konkrét javaslattal és ígérettel a felsőoktatásban dolgozók bérhelyzetének rendezését illetően – mondta az InfoRádióban Gregor Anikó szakszervezeti titkár. Arról is beszélt, hogy készek lennének segíteni a minisztériumnak abban, hogy találjanak forrásokat a költségvetésben a követelések teljesítésére.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Csapást szenvedett az orosz logisztika, ma iktatják be Putyint - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Csapást szenvedett az orosz logisztika, ma iktatják be Putyint - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

24 óra alatt két települést is elfoglalt az orosz hadsereg Ukrajnában, egyet a harkivi Kupjanszk mellett, egyet a donyecki Avgyijivkától nyugatra. Oroszország kormánya tegnap bejelentette, hogy gyakorlatot tartanak az orosz harcászati csapásmérő erők. Az Egyesült Államok felpörgette az ATACMS típusú nagy hatótávolságú rakéták gyártását, melyből várhatóan Ukrajna is nagy mennyiséggel kap majd. Ma iktatják be Vlagyimir Putyin orosz elnököt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×