eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Egy operatőr az MSZP és a Párbeszéd EP-választási eredményváróján Budapesten a Villányi úti konferenciaközpontban 2019. május 26-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Újra egy elnöke lesz az MSZP-nek, októberben az is kiderül, hogy ki

Az MSZP Országos Elnöksége ismét kiállt a párt minden ügyészség által megvádolt tagja mellett.

Az MSZP kongresszusa "közel egyhangúlag" elfogadta a párt új alapszabályát, amelynek értelmében a társelnöki rendszer helyett, újra egy elnök fogja vezetni a pártot. A párt legfelsőbb döntéshozó fóruma összehívta

a párt tisztújító kongresszusát 2024. október 19-re.

A párt három hét múlva, szombaton megválasztja új vezetését, elnökét és vezető testületeit. Az ehhez szükséges előkészítő döntéseket az MSZP Országos Elnöksége meghozta.

A közlemény szerint "meghallgatva a Kongresszuson elhangzott véleményeket, az MSZP Országos Elnöksége megerősítette korábbi döntését és határozott álláspontját: egyhangúlag kiállunk az MSZP minden ügyészség által megvádolt tagja mellett."

Címlapról ajánljuk
Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×