eur:
396.83
usd:
371.6
bux:
71013.43
2024. június 26. szerda János, Pál
Nyitókép: 112press.hu

Szörnyet halt az idős sofőr, aki forgalommal szemben hajtott fel az M86-os útra – videó

Eddig tisztázatlan okból hajtott szembe a forgalommal egy személyautó szerdán délelőtt az M86-os autóúton és először egy osztrák rendszámú autóval, majd egy magyar rendszámú teherjárművel ütközött. A vétlen kamionsofőr súlyosan megsérült, az okozó a helyszínen elhunyt.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt az M86-os autóúton, Répcelak közelében. Egy Toyota személygépkocsit vezető 74 éves asszony eddig tisztázatlan okból rossz helyen hajtott fel az autóútra, valószínűsíthetően Belednél és szembe haladt a forgalommal Szombathely irányába – írja a 112press.hu.

Egy jobbra ívelő kanyarból kiérve először érintőlegesen ütközött egy Csorna irányába tartó, osztrák rendszámú Mercedes személyautóval, majd frontálisan ütközött egy magyar rendszámú, rakomány nélküli teherszállítóval.

Az ütközést követően a személyautó kigyulladt és teljes terjedelmében égett. A vétlen sofőrök és az egyik személyautó utasa még a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyták a járműveket.

A lángba borult autó sofőrjét a helyszínen tartózkodók szabadították ki a roncsból. A Vas vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, a sárvári hivatásos, a répcelaki önkormányzati és a nicki önkéntes tűzoltók áramtalanították a balesetben érintett járműveket. Az egységek vízsugárral megakadályozták, hogy a személyautó lángjai a többi gépjárműre is átterjedjenek, majd eloltották a tüzet.

A baleset okozója a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A szalagkorlátnak is nekiütköző teherszállítót vezető férfi súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Címlapról ajánljuk

Gól nélküli döntetlennel búcsúztak az ukránok, a belgák nyolcaddöntősök

A belga válogatott gól nélküli döntetlent játszott az ukránokkal a labdarúgó Európa-bajnokság E csoportjának utolsó, harmadik fordulójában Stuttgartban, ezzel az ukránok búcsúztak a kontinenstornától, a rivális pedig bejutott a nyolcaddöntőbe.
VIDEÓ
Megszólalt az Európai Bizottság a magyar fizetésekről

Megszólalt az Európai Bizottság a magyar fizetésekről

A feszes munkaerőpiac és a legkisebb bérek jelentős emelése miatt igen magas bérdinamika alakult ki Magyarországon az Európai Bizottság friss jelentése szerint. Az előrejelzés szerint a gazdasági fellendülés várhatóan növeli a munkaerő iránti keresletet és alacsonyan tartja a munkanélküliséget. Mindeközben azonban a bérdinamika le fog lassulni, így a munkaerőköltség növekedése visszafogottabb lehet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×