eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Nyitókép: Pixabay

Februárban kétszer is kutyák akadályozták a forgalmat az M0-son

Sajnos a két eb közül csak az egyiket tudták lekergetni az útról a rendőrök.

Február közepén az M0-s szigetszentmiklósi szakaszán a rendőrök hosszú percekig próbáltak elkapni egy fehér-barna kutyát, és végül sikerült leterelniük a pályáról - írja a Vezess.hu. Ezt követően az eb eltűnt, a helyi kutyamentő csapatok sem találták meg, de a Magyar Közút nemrég kapott hírt arról, hogy újra látták a helyiek a négylábú szökevényt.

A másik kutya nem volt ilyen szerencsés, valószínűleg nagyon meg volt rémülve és össze-vissza rohangált az autók között. A dunakeszi mérnökség diszpécsere azonnal jelezte a pálya feletti kijelzőn, hogy "élő állat a pályán", ennek ellenére sajnos elütötték.

Mint írják, mindebből a tanulság, hogy érdemes felpillantani a kijelzőkre, mert fontos információk is megjelenhetnek rajtuk.

A Magyar Közút videót is közzétett az esetekről Instagram-oldalán:

Címlapról ajánljuk

Marilyn Monroe-tól Billie Eilishig – Dívák és Ikonok a Magyar Zene Házában

Magyarország nemzetközi kulturális pozícióját mutatja, hogy a londoni Viktória és Albert Múzeum először Budapestre utaztatja nagy sikerű Dívák és Ikonok című kiállítását, amelyet a Magyar Zene Háza magyar művészek történeteivel, tárgyaival egészített ki – mondta Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár a tárlatot megnyitó beszédében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×