eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay

Februárban kétszer is kutyák akadályozták a forgalmat az M0-son

Sajnos a két eb közül csak az egyiket tudták lekergetni az útról a rendőrök.

Február közepén az M0-s szigetszentmiklósi szakaszán a rendőrök hosszú percekig próbáltak elkapni egy fehér-barna kutyát, és végül sikerült leterelniük a pályáról - írja a Vezess.hu. Ezt követően az eb eltűnt, a helyi kutyamentő csapatok sem találták meg, de a Magyar Közút nemrég kapott hírt arról, hogy újra látták a helyiek a négylábú szökevényt.

A másik kutya nem volt ilyen szerencsés, valószínűleg nagyon meg volt rémülve és össze-vissza rohangált az autók között. A dunakeszi mérnökség diszpécsere azonnal jelezte a pálya feletti kijelzőn, hogy "élő állat a pályán", ennek ellenére sajnos elütötték.

Mint írják, mindebből a tanulság, hogy érdemes felpillantani a kijelzőkre, mert fontos információk is megjelenhetnek rajtuk.

A Magyar Közút videót is közzétett az esetekről Instagram-oldalán:

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×