eur:
389.19
usd:
362.6
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Felborult mentőautó, miután összeütközött egy személyautóval a főváros XVIII. kerültében, az Üllői út és a Lakatos út kereszteződésében 2024. március 3-án.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Megjöttek a képek a balesetet szenvedett, oldalára borult mentőautóról

A balesetben egy autó csúnyán összetört.

Ahogy arról az elsők között beszámoltunk felborult egy mentőautó, miután összeütközött egy személyautóval Budapesten, a XVIII. kerületben vasárnap délelőtt.

Budapest, 2024. március 3.
Felborult mentőautó, miután összeütközött egy személyautóval a főváros XVIII. kerültében, az Üllői út és a Lakatos út kereszteződésében 2024. március 3-án.
MTI/Mihádák Zoltán
Budapest, 2024. március 3. Felborult mentőautó, miután összeütközött egy személyautóval a főváros XVIII. kerültében, az Üllői út és a Lakatos út kereszteződésében 2024. március 3-án. MTI/Mihádák Zoltán

A baleset az Üllői út és a Lakatos út kereszteződésében történt, két gépkocsi ütközött össze. Az útszakaszt lezárták.

Budapest, 2024. március 3.
Összeroncsolódott személyautó, miután összeütközött egy mentőautóval a főváros XVIII. kerültében, az Üllői út és a Lakatos út kereszteződésében 2024. március 3-án. A baleset következtében a mentőautó felborult. 
MTI/Mihádák Zoltán
Budapest, 2024. március 3. Összeroncsolódott személyautó, miután összeütközött egy mentőautóval a főváros XVIII. kerültében, az Üllői út és a Lakatos út kereszteződésében 2024. március 3-án. A baleset következtében a mentőautó felborult. MTI/Mihádák Zoltán

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője azt közölte: a mentőautó egy beteggel tartott kórházba, amikor a személygépkocsival ütközött. A beteget, a személyautó vezetőjét és a mentőszemélyzet két tagját vizsgálatra baleseti osztályra vitték.

Tatabányánál is

Pár perccel később összeütközött két személyautó Tatabányán, a Táncsics Mihály út és az Aradi utca kereszteződésénél is. A baleset következtében az egyik autó az árokba borult. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×