eur:
392.7
usd:
366.19
bux:
66797.19
2024. április 25. csütörtök Márk
Felborult mentőautó, miután összeütközött egy személyautóval a főváros XVIII. kerültében, az Üllői út és a Lakatos út kereszteződésében 2024. március 3-án.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Megjöttek a képek a balesetet szenvedett, oldalára borult mentőautóról

A balesetben egy autó csúnyán összetört.

Ahogy arról az elsők között beszámoltunk felborult egy mentőautó, miután összeütközött egy személyautóval Budapesten, a XVIII. kerületben vasárnap délelőtt.

Budapest, 2024. március 3.
Felborult mentőautó, miután összeütközött egy személyautóval a főváros XVIII. kerültében, az Üllői út és a Lakatos út kereszteződésében 2024. március 3-án.
MTI/Mihádák Zoltán
Budapest, 2024. március 3. Felborult mentőautó, miután összeütközött egy személyautóval a főváros XVIII. kerültében, az Üllői út és a Lakatos út kereszteződésében 2024. március 3-án. MTI/Mihádák Zoltán

A baleset az Üllői út és a Lakatos út kereszteződésében történt, két gépkocsi ütközött össze. Az útszakaszt lezárták.

Budapest, 2024. március 3.
Összeroncsolódott személyautó, miután összeütközött egy mentőautóval a főváros XVIII. kerültében, az Üllői út és a Lakatos út kereszteződésében 2024. március 3-án. A baleset következtében a mentőautó felborult. 
MTI/Mihádák Zoltán
Budapest, 2024. március 3. Összeroncsolódott személyautó, miután összeütközött egy mentőautóval a főváros XVIII. kerültében, az Üllői út és a Lakatos út kereszteződésében 2024. március 3-án. A baleset következtében a mentőautó felborult. MTI/Mihádák Zoltán

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője azt közölte: a mentőautó egy beteggel tartott kórházba, amikor a személygépkocsival ütközött. A beteget, a személyautó vezetőjét és a mentőszemélyzet két tagját vizsgálatra baleseti osztályra vitték.

Tatabányánál is

Pár perccel később összeütközött két személyautó Tatabányán, a Táncsics Mihály út és az Aradi utca kereszteződésénél is. A baleset következtében az egyik autó az árokba borult. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×