eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Felborult mentőautó, miután összeütközött egy személyautóval a főváros XVIII. kerültében, az Üllői út és a Lakatos út kereszteződésében 2024. március 3-án.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Megjöttek a képek a balesetet szenvedett, oldalára borult mentőautóról

A balesetben egy autó csúnyán összetört.

Ahogy arról az elsők között beszámoltunk felborult egy mentőautó, miután összeütközött egy személyautóval Budapesten, a XVIII. kerületben vasárnap délelőtt.

Budapest, 2024. március 3.
Felborult mentőautó, miután összeütközött egy személyautóval a főváros XVIII. kerültében, az Üllői út és a Lakatos út kereszteződésében 2024. március 3-án.
MTI/Mihádák Zoltán
Budapest, 2024. március 3. Felborult mentőautó, miután összeütközött egy személyautóval a főváros XVIII. kerültében, az Üllői út és a Lakatos út kereszteződésében 2024. március 3-án. MTI/Mihádák Zoltán

A baleset az Üllői út és a Lakatos út kereszteződésében történt, két gépkocsi ütközött össze. Az útszakaszt lezárták.

Budapest, 2024. március 3.
Összeroncsolódott személyautó, miután összeütközött egy mentőautóval a főváros XVIII. kerültében, az Üllői út és a Lakatos út kereszteződésében 2024. március 3-án. A baleset következtében a mentőautó felborult. 
MTI/Mihádák Zoltán
Budapest, 2024. március 3. Összeroncsolódott személyautó, miután összeütközött egy mentőautóval a főváros XVIII. kerültében, az Üllői út és a Lakatos út kereszteződésében 2024. március 3-án. A baleset következtében a mentőautó felborult. MTI/Mihádák Zoltán

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője azt közölte: a mentőautó egy beteggel tartott kórházba, amikor a személygépkocsival ütközött. A beteget, a személyautó vezetőjét és a mentőszemélyzet két tagját vizsgálatra baleseti osztályra vitték.

Tatabányánál is

Pár perccel később összeütközött két személyautó Tatabányán, a Táncsics Mihály út és az Aradi utca kereszteződésénél is. A baleset következtében az egyik autó az árokba borult. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×