eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Auto accident involving two cars on a city street; baleset karambol ütközés biztosítás kgfb
Nyitókép: boonchai wedmakawand/Getty Images

Durva ütközés: kiflivé roncsolta az autót egy kandeláber Budapesten

A kocsi megcsúszott a nedves úttesten az egyik pláza előtti útszakaszon, majd kifarolt. A jármű egy fa mellett kidöntötte a terelőkorlátokat is.

Súlyos baleset történt pénteken délelőtt a VIII. kerületi Kerepesi úton: egy autó az Aréna Pláza előtti szakaszon a nedves úttesten megcsúszott, majd kifarolt és egy kandelábernek csapódott – írja a BudaPestkörnyéke.hu.

A sofőr elvesztette uralmát a Hungária körút felé haladó kocsija felett, felugratott a járdaszegélyre, majd az autó kidöntötte a terelőkorlátokat és egy kisebb fát is. A jármű keresztbe csúszott és a jobb oldalával csapódott neki a fém kandelábernek.

Nagy szerencse, hogy a kerékpárúton nem érkezett biciklis a baleset idején, mert akkor akár nagyobb tragédia is történhetett volna.

A sofőr kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet, saját erejéből el tudta hagyni a roncsot, majd a mentők kórházba vitték. A fővárosi hivatásos tűzoltók elvégezték a jármű áramtalanítását, majd a helyszínelést követően leemelték az autót az oszlopról.

A portál azt írja, ha ült volna valaki az anyósülésen, egészen biztosan beszorult volna a kocsiba, és ki tudja mi történt volna vele a nagy ütközés következtében. Az autóban azonban csak a sofőr volt, ami nagy szerencse.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×