eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
nyár napsütés szalmakalap nyugdíjasok nyaralás időjárás
Nyitókép: Pixabay

Elindult a visszaszámlálás, élvezze ki a jó időt!

Helyenként még nyárias lesz a csütörtök.

Csütörtökön a napsütést elsősorban fátyolfelhők szűrhetik, csak kevés helyen lehetnek vastagabb felhők az égen. Csapadék nem várható. A reggel elsősorban nyugaton és északon lehet ködös, párás, néhol ködszitálás nem kizárt a hajnali órákban. Napközben helyenként feltámad a déli-délnyugati szél, keleten élénk lökések kísérhetik.

Tovább melegszik az idő, a csúcshőmérséklet 22 és 28 fok között alakul

- írja az Időkép.

Péntek reggel északon, északkeleten, majd keleten előfordulhat kevés eső, zápor, míg nyugaton, délnyugaton nagy területen válhat párássá, ködössé a levegő. Napközbenszakadozik a felhőzet, hosszabb-rövidebb napos időre kisüthet a nap. Csak néhol élénkülhet meg a szél. Délután 23-28 fokra van kilátás.

Szombaton a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően napos, csapadékmentes idő ígérkezik. Többfelé élénk, a Dunántúlon helyenként erős lehet a déli-délnyugati szél. Napközben 23 és 28 fok közé melegedhet a levegő.

Vasárnapra egy erős hidegfront érkezhet, amelynek hatására északnyugat, nyugat felől megnövekszik felettünk a felhőzet, és többfelé eső, zápor kialakulhat. Az élénk, erős északi-északnyugati szélben már csak 14-25 fokot mutathatnak napközben a hőmérők, délkeleten lesz a legmelegebb.

Hétfőre érdemi lehülés jön.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
500 forint alatti fagyira már nem számíthatunk idén nyáron

500 forint alatti fagyira már nem számíthatunk idén nyáron

Az év második felében tovább nőhetnek a jelenleg 1000-1500 forint közötti süteményárak, miután a csokoládékészítés alapanyagául szolgáló kakaó világpiaci ára rekord szintre nőtt, ami a csokoládé árának 50-60%-os emelkedését is okozhatja. Ami pedig a fagylaltokat illeti, 500 forint alatti gombócárakra idén már nem igazán lehet számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×