eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pixabay.com

Centiken múlott a rendőrmotoros balesete a szarvassal, elképesztő videó

Épphogy el tudta kerülni a vadbalesetet egy motorosrendőr Veszprém vármegyében.

Az esetet megosztotta a Veszprém vármegyei rendőrség a közösségi oldalán. A felvételen jól látható: balról, az erdőből szalad ki egy szarvast a kanyargós, erdei úton haladó motorosrendőr felé.

A vaol.hu azt írja, hogy a "motorosrendőr megfelelő sebességgel haladt, így neki és az állatnak is maradt töredéknyi ideje reagálni az esetre".

A szarvas ugyan elesik, de nincs ütközés. Éppen sikerült kitérnie a motor elől, majd vissza is szaladt az erdőbe, ahonnan érkezett.

Mindenesetre a rendőrök az eset kapcsán felhívják a figyelmet a következőkre:

  • Haladás során fokozottan figyeljen, hogy időben észlelje a vadon élő állatokat!
  • Ha teheti szereljen vadriasztót járművére!
  • Fontos, hogy a vezető folyamatosan figyelje az út mindkét oldalát akár autóval akár motorral halad az úton. Amennyiben vadat lát, lassítson, hiszen a vadállatok kiszámíthatatlanul viselkednek!
  • Azokon az útszakaszokon, ahol fokozottan kell számolni vadak jelenlétével, figyeljék az erre figyelmeztető jelzőtáblákat, és csökkentsék sebességüket és körültekintően közlekedjenek!
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×