eur:
389.18
usd:
363.85
bux:
68140.32
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A Balatoni Hajózási (Bahart) Zrt. Nemzeti Regatta nevű hajója érkezik a badacsonyi hajókikötőhöz 2021. május 18-án. A társaság idén ünnepli a balatoni hajózás 175. évfordulóját.
Nyitókép: A Balatoni Hajózási Zrt. Nemzeti Regatta nevű hajója érkezik a badacsonyi hajókikötőhöz 2021. május 18-án. A társaság idén ünnepli a balatoni hajózás 175. évfordulóját. MTI/Varga György

Még egyszer szólunk, beköszöntött az utószezon a Balatonnál

Augusztus 28-tól utóidényi menetrend szerint közlekednek a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) hajójáratai, és rövidebb ideig jár a komp Szántód és Tihany között.

A menetrendi hajózás szeptember 10-ig érvényben lévő utóidényében csökken a hajójáratok száma a nyári főszezonhoz képest. Továbbra is naponta indulnak járatok Siófok-Balatonfüred, Siófok-Tihany, Balatonföldvár-Tihanyrév-Tihany-Balatonfüred, valamint Fonyód-Badacsony között. Hat további útvonalon csak hétvégente közlekednek a hajók. További információk a www.bahart.hu oldalon találhatók.

Az egész évben közlekedő balatoni komp az utóidényben Szántód felől 6.40-21.20, míg Tihany felől 7.00-21.40 között, 40 percenként jár.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kritikus szintet szakított le a forint

Kritikus szintet szakított le a forint

Ugyan a magyar piac is zárva tartott május 1-jén, de a forint érdemben erősödni tudott a vezető devizákkal szemben, az euróval szemben pedig már a kulcsfontosságúnak számító 390-es szintet is leszakította a jegyzés. Ezt követően pedig csütörtökön is folytatódik a hazai fizetőeszköz erősödése. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×