eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Fotó: Infostart
Nyitókép: Infostart

Megszólalt a Penny az ingyenparkolás beszüntetése kapcsán

Bizonyos áruházak esetén a vállalat bevezette az egy óra időtartam feletti tartózkodásra vonatkozó fizetős parkolást.

Az utóbbi időben egyre több vásárlói jelzés is érkezett arra vonatkozóan, hogy egyes Penny-üzleteknél a parkolóban hagyott, nem vásárlási céllal érkező gépjárművek ellehetetlenítik a vásárlók számára a parkolást. Ennek megszüntetése érdekében szakemberekkel egyeztetve a vállalat arra a döntésre jutott, hogy az érintett üzleteink parkolóiban bevezeti az egy óra időtartam feletti fizetős parkolást.

A cég hangsúlyozta azonban, hogy a Penny vásárlói számára – a vásárlást igazoló blokk helyszíni felmutatásával – további 1 órán keresztül díjmentes a parkolás. A vállalat felmérései alapján ennyi idő alatt kényelmesen bevásárolhatnak a látogatók anélkül, hogy ez számukra bármilyen további költséget jelentene.

A Penny az alábbi üzleteknél vezette be az egy órán túli díjfizetős parkolást

Budapest: III. Huszti út, III. Pünkösdfürdő utca, VIII. Hős utca, VIII. Könyves Kálmán körút, X. Kolozsvári utca, X. Sibrik Miklós út, XI. Rétköz utca, XIII. Jász utca, XIV. Füredi út, XVIII. Margó Tivadar utca, XIX. Ady Endre út, XX. Topánka utca, XXI. Kossuth Lajos utca.

Továbbá: Ajka, Alsónémedi, Aszód, Balatonalmádi, Balatonfüred, Balmazújváros, Bátonyterenye, Békéscsaba – Berényi út és Temető sor, Dorog, Dunakeszi, Gárdony, Göd, Gyömrő, Győr – Tihanyi Árpád út, Hajdúnánás, Jászárokszállás, Kaposvár, Kecskemét – Kodály Zoltán tér és Kossuth körút, Kisvárda, Komló, Miskolc – Ilona utca és Soltész Nagy Kálmán utca, Monor, Nagykanizsa – Kalmár utca, Nyíregyháza – Állomás tér, Ózd, Pécel, Pécs – Zsolnay Vilmos utca, Püspökladány, Ráckeve, Salgótarján, Sárvár, Siófok – Vak Bottyán utca, Szeged – Makkosházi körút, Székesfehérvár – Palotai út, Szentes, Szombathely – Körmendi út, Tiszafüred, Üllő, Várpalota, Veszprém – Egyetem utca.

A díjfizetős parkolókban több helyen is – így például a parkoló és az üzlet bejáratánál egyaránt – megtalálhatók az erre vonatkozó információs táblák. Azoknál a boltoknál, ahol továbbra sem díjfizetős a parkolás, a cég a „magánterületre vonatkozó autó-elvonatás táblát” helyezett ki, amely azért szükséges, hogy elejét vegyék az otthagyott roncsautók elszaporodásának, hiszen ezek a járművek is foglalják a helyeket a vásárlók járművei elől.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×