eur:
392.85
usd:
366.32
bux:
66812.48
2024. április 25. csütörtök Márk
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Torlodó gépjárművek az M1-es autópályán Herceghalomnál, ahol öt kamion és 37 autó ütközött össze, mindkét irányban lezárták az autópályát 2023. március 11-én. A balesetben érintett öt kamion és 37 személygépkocsi közül 19 jármű kiégett, és összesen 26 ember sérült meg. Közülük hatan életveszélyesen, heten pedig súlyosan sérültek.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Négy gyermeket hagyott hátra a szombati tömegbaleset halálos áldozata

Az elhunyt N. Ádám a tömegbaleset idején harmadmagával utazott autójában, feleségét súlyos, kislányát könnyű sérülésekkel szállították kórházba.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, szombaton tragikus tömegbaleset történt az M1-es autópályán. Herceghalom térségében összesen 43 jármű ütközött össze, köztük 32 autó, 5 kisteherautó és 6 kamion. Ezek közül 21 jármű gyulladt ki. Másnapra az is kiderült, hogy a katasztrófában – a több tucatnyi sérült mellett – egy 44 éves ember életét vesztette.

A néhai N. Ádám a tömegbaleset idején harmadmagával utazott autójában, feleségét súlyos, kislányát könnyű sérülésekkel szállították kórházba. A férfi a helyszínen szörnyethalt, holttestét egy kiégett autóroncs alatt találták meg.

A Blikk értesülése szerint a családapa Budapest egyik legjobb masszázsszalonját üzemeltette, thai feleségével több éve élt boldog házasságban. Ismerőseik szerint N. Ádám és neje álompár voltak, nagy szeretetben nevelték négy gyermeküket. A család a főváros egyik kertvárosi részén, egy mindössze öt éve épült luxuslakóparkban éltek hétköznapjait, de utazni is imádtak; nemrégiben tértek haza egy párizsi utazásból – jegyzi meg mások mellett a bulvárlap.

„Annyira sajnálom ezt a veszteséget. Ádám, te egy melegszívű ember vagy, ezt érzem az első találkozásunk óta. Csodálatos apa vagy. Annyira le vagyok sújtva. Nem akarom, hogy ez valóság legyen. Mindig az emlékezetünkben élsz” – írta egy gyászoló thaiföldi rokon a közösségi oldalán.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×