eur:
393.82
usd:
364.89
bux:
0
2024. március 30. szombat Zalán
Nyitókép: Facebook/MKIF Zrt.

Keresztbe fordult egy kamion, gigadugó az M3-ason - képek

Több kilométeres torlódás alakult ki, mivel a jármű elzárta az utat. Az ellenkező oldalon is sávokat zártak le.

Egyelőre tisztázatlan okból keresztbe fordult egy tehergépkocsi az M3 autópálya fővárosból kivezető oldalán, Gödöllő térségében, kedden kora reggel. A balesetben nem sérült meg senki, de a jármű elzárta az utat, ezért több kilométeres torlódás alakult ki.

A Nyíregyháza felé vezető pályatest 31-es kilométerszelvényében rendőrök segítik a forgalmat és folyik a terelés kiépítése is - olvasható a rendőrség honlapján.

A dugóban bent rekedt autósokat az Útinform híre szerint elkezdték visszafordítani a rendőrök.

Frissítés, 11.00: a bent rekedt autósokat kiengedték, viszont a pályazár továbbra is tart.

Kerülni az M3-as autópálya és az M31-es autópálya felől érkezőknek, az M31-es autópályán a 9-es kilométernél lévő Gödöllő-nyugat csomóponton keresztül lehet a 3-as főút felé.

Az ellenkező oldalon két sávot lezártak a mentés idejére, így ott is torlódásra kell számítani, 2-3 kilométeren araszolnak a kocsik.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk
Szemtől szembe Sean Connerytől Susan Sarandonig – Koltai Lajos az Arénában

Szemtől szembe Sean Connerytől Susan Sarandonig – Koltai Lajos az Arénában

A Semmelweisről szóló film hazai és amerikai fogadtatásáról, a szereplőválogatásról, a világsztárokkal, Meryl Streeppel, Sean Conneryvel, Vanessa Redgrave-vel, Jodie Fosterrel való közös munkáiról, sőt, jövőbeni terveiről is beszélt Koltai Lajos Kossuth-díjas operatőr, filmrendező, a Nemzet Művésze az InfoRádió Aréna című műsorában.

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×