eur:
392.43
usd:
367.23
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay.com

Rendőrségi drogprevenciós kampány sztárokkal

Influenszerek, színészek és sportolók bevonásával indított drogmegelőzési kampányt a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság minden olyan alkalmat megragad, amin fel tudja hívni a figyelmet a kábítószer fogyasztás veszélyeire – mondta az InfoRádióban Osztoicsné Czéder Andrea rendőr-alezredes, a BRFK Bűnmegelőzési Osztályának vezetője.

Felidézte, 2019-ben készült a három pillérre épülő „A szer, ami megváltoztat” című prezentációjuk, ami szülőknek, pedagógusoknak és diákoknak is szó, és ezt azóta is folyamatosan fejlesztik. Ebben a szakember mellett influenszer, színész és sportoló is beszél a kábítószer kártékony hatásairól, olyan hiteles emberek, akik közel állnak az érintett korosztályhoz – tette hozzá.

Az alezredes szerint a fiatalokra nagy hatással vannak ezek a prezentációk. Mint fogalmazott, elgondolkodtatja őket, csöndben hallgatják, néhány részét döbbenten fogadják, de csak így van értelme. Mert csak így tudják átadni azokat a hasznos információkat, ami számukra nagyon fontos – mutatott rá.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság eddig 13 ezer szülőt és pedagógust, illetve 11 ezer diákot ért el ezzel az újszerű és formabontó drogprevenciós kampánnyal – hívta fel a figyelmet Osztoicsné Czéder Andrea, a BRFK Bűnmegelőzési Osztályának vezetője.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×