eur:
393.14
usd:
366.77
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Torlódó járművek az M7-es autópályán Tárnoknál, miután három autó ütközött Érd térségében 2015. augusztus 7-én. A balesetben többen könnyebben megsérültek.
Nyitókép: Torlódó járművek az M7-es autópályán. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Balesetek miatt nagy torlódások az M1-en és az M5-ös autópályán is

Az Útinform két autópályáról is balesetet jelez. Halálos közlekedési baleset miatt teljes útlezárás van érvényben az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Szatymaz közelében. Az M1-esen két karambol is történt.

Baleset történt az M1-es autópályán Budapest felé a Herceghalom csomópont előtt. A 31-es km-nél már mindkét sáv használható, de a torlódás csak lassan oszlik.

Az ellenkező oldalon, Hegyeshalom felé több jármű ütközött össze a Tatabánya-Óváros csomópontnál.

Az 56-os km-nél csak a belső sáv járható.

Személyautó kisteherautóval ütközött össze az M5-ös autópályán Röszke irányába a Balástya csomópont után.

A police.hu erről a balesetről ezt írja: valamivel 3 óra után történt a sztráda 151-es kilométerszelvényénél, ahol egy tehergépjármű a szalagkorlátnak, majd egy kisbusz a sérült járműnek ütközött.

A balesetben többen is megsérültek, valamint egy ember a helyszínen meghalt.

A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a rendőrök a balástyai lehajtónál a forgalmat az 5-ös számú főútra terelik.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×