eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Facebook/BRFK l Budapesti Rendőr-főkapitányság

Kengurut üldöztek az éjjel Csepelen - képek

Több kilométeren át próbálták elkapni a rendőrök.

"A csepeli járőrök simán hihették azt, hogy éjjel 2 órakor a Tevékenység-irányítási Központ ügyeletese tréfát űz velük, amikor egy kóborló kenguruhoz küldte őket a XXI. kerületi Szilvafa utcába" - kezdődik a BRFK a Facebook-oldalának friss bejegyzése.

A kenguru azonban valóságos volt, és a járőrök elől forgalmas utcákon keresztül a II. Rákóczi Ferenc út irányába menekült. Csak öt-hat kilométernyi üldözés után sikerült – sérülés nélkül – elfogni az erszényest, majd a rendőrök pokrócba csavarták a rúgkapáló állatot és a Fővárosi Állat- és Növénykertbe szállították.

Hogy honnan lépett meg az éjszakai történet főhőse, azt azóta sem tudják.

"Az eljárásba a rendőrök később szakértőket vonhatnak be, lehet megkérdezzük Sanyit és pingvintársait, ők úgyis mindent is tudnak az éjszakai szökésről mint jelenségről" – írták a humoros, ám komoly bejegyzésben.

Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×