eur:
390.26
usd:
364.18
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Torlódás az M7-es autópályán Törökbálint közelében 2014. augusztus 9-én. Az autópálya Balaton felé vezető oldalán, a 15-ös kilométerszelvénynél három személyautó ütközött össze. A baleset négy sérültjét a mentők kórházba vitték. Az autópályán több kilométeres torlódás alakult ki.
Nyitókép: MTI Fotó: Lakatos Péter

Baleset az M7-esen - hatalmas torlódás a Balatonról a főváros felé

Kőszárhegy térségében, a főváros irányába vezető oldalon több gépjármű is összeütközött, ezért torlódásra és lassú haladásra számítsanak a Budapest felé közlekedők!

Közúti közlekedési baleset történt vasárnap 17 óra 45 perc körül az M7-es autópálya 74-es kilométerszelvényében, Kőszárhegy közelében, a főváros irányába vezető oldalon, ahol több gépjármű is összeütközött.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom a külső és a leállósávon halad, ezért torlódásra és lassabb haladásra számítsanak a gépjárművezetők - olvasható a rendőrség hivatalos oldalán.

Azt kérik, hogy a további közlekedési balesetek elkerülése érdekében a megfelelő követési távolság megválasztásával egyidejűleg, fokozott körültekintéssel és figyelmesen közlekedjenek!

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×