eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A Rákóczi híd és az újjáépülő Déli összekötő vasúti híd 2022. március 17-én.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Számoljon a lezárásokkal, aki vasárnap a Rákóczi híd felé autózik

Aznap szakaszosan lezárják a híd egyes forgalmi sávjait.

A fővárosi hidak tavaszi takarítási sorrendjében a Rákóczi híd következik, ezért vasárnap 6.30 és 20.00 óra között mindkét oldalon számolni kell egyes forgalmi sávok részletes, ütemezett lezárására. A Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. FKF Köztisztasági Divízió közleménye szerint környezetkímélő technológiával, kézi és gépi erővel folyik majd a munka.

A társaság kéri a gépjárművezetőket és a kerékpározókat, hogy a munkaterületek mellett fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Megjegyezték, hogy a pénteken kezdődött rangos nemzetközi kerékpáros verseny, a Giro d'Italia miatt ütemezte a cég vasárnapra a híd lemosását. A munka része az éves köztisztasági feladataiknak. Az FKF évi két alkalommal, tavasszal és ősszel tisztítja meg Budapest hét kiemelt forgalmú átkelőjét és a Váralagutat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×