eur:
393.32
usd:
367.76
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Close up of sporty woman tying shoelace while kneeling outdoor, In background bridge. Fitness outdoors concept.
Nyitókép: dusanpetkovic/Getty Images

Ha a Giro okozta lezárás nem volt elég, vasárnap futóverseny lesz

Az V. kerületet érintik a korlátozások.

Futóverseny miatt forgalomkorlátozás lesz vasárnap a belvárosban: lezárják 6 órától 14 óráig a Pesti alsó rakpartot a Margit híd és a Népfürdő utca között, a Szabadság teret a Zoltán utca és a Honvéd utca között, valamint a Zoltán utcát - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A BKK közleménye szerint 10 órától várhatóan 13 óráig korlátozásra kell készülni a Zoltán utcától a Nádor utca-Steindl Imre utca-Széchenyi rakpart-Pesti alsó rakpart-Szent István park-Újpesti rakpart-Széchenyi rakpart-Pesti alsó rakpart-Kossuth Lajos tér-Garibaldi utca-Nádor utca-Zoltán utca útvonalon a Szabadság térig.

Az előkészítési munkálatok és a verseny miatt 6 és 14 óra között a 2-es és a 2M villamos nem közlekedik a Jászai Mari tér és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között. A 15-ös és a 115-ös autóbusz a Boráros tér irányában a Bajcsy-Zsilinszky út - József Attila utca útvonalra terelve közlekedik, nem érinti a Széchenyi utca, a Zrínyi utca és a Dorottya utca (Vörösmarty tér) megállót - írták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×