eur:
393.83
usd:
367.83
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Gattyán György, a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban tartott adományátadáson 2020. május 7-én. Hatvan teqballasztalt kaptak adományként magyarországi gyermekotthonok a Docler cégcsoport felajánlásaként.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Gattyán György saját párttal indul a választásokon, a nevét is bejelentette

Azt mondta, a kormányváltás a célja, a miniszterelnökséget viszont csak a lehető legrövidebb időre, 4 évre vállalná.

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában jelentette be Gattyán György, hogy aktivizálják magukat, és saját párttal elindulnak a 2022-es választásokon. Elmondása szerint annak hatására döntöttek így, hogy látták azt a kiszivárgott dokumentumot, amelynek adatai szerint az ellenzéki összefogás támogatottsága zuhant.

Gattyán György a műsorban elmondta,

  • Megoldás Mozgalom a pártjuk neve,
  • ő elvállalná a miniszterelnökséget, de csak a lehető legrövidebb időre, 4 évre,
  • a lehető legtöbb választókörzetben jelöltet fognak állítani.

Kijelentette, a kormányváltás a célja. Szavai szerint létrejöhet egy olyan állapot, hogy ha az ellenzéki összefogás szavazatait és az övékét összeadják, az elég a kormányváltáshoz.

"Várunk egyfajta kommunikációt az ellenzéki összefogástól. (...) Plakátokon, platformokon megmutattuk, mi a célunk. Ennél jobban nem tudok bejelentkezni" - válaszolta arra a kérdésre, hogy miért nem hívta még fel Márki-Zay Pétert, az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét.

Arra a kérdésre, hogy egy miniszterelnöknek sok témában, ügyben kell hogy álláspontja, véleménye, megoldásötlete legyen, azt válaszolta: ezzel tisztában van, de nem mindenre neki kell tudni a választ, neki a hozzáértő stábot kell összeválogatni.

A párt rendelkezésére álló erőforrásokra vonatkozóan (Gattyán György évről évre élszereplője a leggazdagabb magyarok listájának) a politikai pályára lépő vállalkozó azt mondta: amire szükség van, azt finanszírozni fogja tudni a párt.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×