eur:
392.72
usd:
366.38
bux:
66745.44
2024. április 25. csütörtök Márk
Fürdőzők a kánikulában a balatonfenyvesi szabadstrandon 2021. június 22-én. Az országos tisztifőorvos harmadfokú hőségriadót rendelt el a kánikula miatt.
Nyitókép: MTI/Varga György

Majdnem annyi ingyenes strand van a Balatonnál, mint fizetős

A helyi önkormányzatok közlését szedte össze egy friss összeállítás.

Félszáz szabadstrand várja a nyaralókat a Balatonnál, sok fizetős helyen is csak pár száz forint a belépő - írta szerdai számában a Magyar Nemzet.

A lap annak apropóján készített összeállítást a balatoni árakról, hogy "néhány baloldali politikus és hírportál drasztikus étel-, ital- és strandjegyárakkal riogatja az üdülésre készülődőket".

A cikkből kiderül, hogy 49 ingyenes és 58 belépőjegyes strand közül lehet válogatni a Balatonnál. A lap a helyi önkormányzatokra hivatkozva azt írta, hogy egyre kedveltebbek az utóbbi időben komoly forrásokból korszerűsített szabadstrandok.

"Van balatoni üdülőhely, ahol nem is találni fizetős strandot, más településeken pedig a fizetős strand mellett több szabadstrand fogadja a nyaralókat" - áll a cikkben.

A Magyar Nemzet értékelése szerint a fizetős strandokra nem jellemzőek a "horribilis árak", igaz van "luxusstrand" is a tónál.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×