eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Magyar Közút/Instagram

Csoda, hogy ez így végződött: elaludt a sofőr az M4-esen – videó

Az elképesztő balesetet még hétfő délben rögzítette a Magyar Közút kamerája a ceglédi mérnökség térségében, a 40-es kilométerszelvénynél, és pénteken tették közzé a felvételt.

Csodával határos módon az autó sofőrje és két utasa szinte sértetlenül szállt ki a járműből – derült ki a Magyar Közút Instagram-posztjából.

A sofőr – a tanúk elmondása alapján – elaludt, emiatt következhetett be a baleset. „És maradjunk annyiban, hogy nemcsak a balesetező autóban ülők, hanem az az autós is újjászületett, aki centikkel kerülte el a jármű becsapódását” – fűzik az alább látható videó kommentjéhez.

A társaság emlékeztet: nem véletlenül kommunikálja több szervezet, hogy ha valaki fáradt, ne vezessen. Ez egy végső soron szerencsés kimenetelű eset volt, de lehetett volna belőle hatalmas tragédia is…

„Vigyázzunk egymásra, a közlekedésben résztvevőkre!” – teszik hozzá.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×