eur:
393.87
usd:
369.11
bux:
65277.11
2024. április 19. péntek Emma
HÉV-szerelvény indul a Batthyány téri végállomásról 2015. augusztus 9-én. A mai naptól újra teljes vonalán közlekedik az 5-ös, szentendrei HÉV.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Változás hétvégén Észak-Buda közlekedésében

Karbantartás miatt változik a H5-ös HÉV közlekedése szombaton és vasárnap – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Azt írták, hogy a hétvégén csak a szentendrei vonatok közlekednek. A szerelvények Aquincumnál, Rómaifürdőnél és Csillaghegynél a Batthyány tér irányú peronok mellett állnak meg mindkét irányban.

A csatlakozások érdekében a 134-es és a 243-as autóbusz egyes járatai néhány perccel később indulnak a Szentlélek térről és Békásmegyerről – olvasható a BKK közleményében.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 16:25
×
×
×
×