eur:
394.22
usd:
368.87
bux:
65664.79
2024. április 23. kedd Béla
Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. december 7-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Több millió kínai és orosz vakcina érkezik

Menczer Tamás szerint ez a mennyiség jelentősen segít majd a járvány legyőzésében.

Több mint 4,5 millió adag vakcina érkezik a következő hetekben Kínából és Oroszországból, ezért indított a baloldal támadást a keleti vakcinák ellen - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára a Facebook-oldalán pénteken közzétett videóban.

Menczer Tamás kifejtette: a következő hetekben 3,9 millió vakcina érkezik Kínából és 780 ezer Oroszországból. Ez a mennyiség jelentősen segít majd a járvány legyőzésében.

Úgy látja, ezt a baloldal is pontosan tudja, ezért indított "összehangolt, szervezett és tervezett támadást" a keleti vakcinák ellen.

Az államtitkár mindenkitől azt kéri, hogy ne higgyen az oltásellenes hangoknak. Minden vakcina hatásos és biztonságos, az oltás életet ment - mondta Menczer Tamás.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Jön a költségvetési hiány miatti uniós felkérdezés, Magyarország ellen is eljárás indulhat

Jön a költségvetési hiány miatti uniós felkérdezés, Magyarország ellen is eljárás indulhat

Az Európai Parlament jóváhagyta az uniós költségvetési szabályok frissítését, amelynek célja, hogy azok világosabbá, beruházásbarátabbá és az egyes országok helyzetéhez jobban igazodóvá váljanak. Az új szabályok középpontjában a kormányok beruházási képességének védelme, a hitelesség biztosítása a hiány- és adósságcsökkentési mechanizmusok révén, nagyobb mozgástér biztosítása, valamint a párbeszéd és a felelősségvállalás javítása áll. A stabilitási és növekedési paktum reformja miatt már idén elindulhat a túlzottdeficit-eljárás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×