eur:
393.49
usd:
367.13
bux:
66595.98
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay

Nagy dolgok készülnek Balatonedericsen

Szebb, még komfortosabb, biztonságosabb és modernebb lesz a fürdőhely a polgármester szerint.

Mintegy 30 millió forint támogatást nyert Balatonederics a Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. pályázatára beadott strandfejlesztési pályázaton – tudta meg a Veszprém megyei hírportál a település vezetőjétől.

Az összegből elkészül a régi vizesblokkok korszerűsítése, a mozgáskorlátozott-illemhely felújítása. Két új, szélesebb lépcsőt helyeznek el a vízbe jutás megkönnyítése érdekében, fákat ültetnek, kültéri zuhanyzókat helyeznek ki a sport-, gyermek- és fürdőkertzónákban. Digitális kijelzőtáblát helyeznek el a tájékoztatás javítására. Modernebb lesz a retró kabinsor, a vendégeknek ki- és beléptetőrendszert telepítenek, és kiépítik az ingyenes wifiszolgáltatást. A sporteszközök fölé és a gyermekzónába árnyékolókat, napvitorlákat vásárolnak.

A balatonedericsi strand fejlesztését az elmúlt évben a Magyar Turisztikai Ügynökség pályázata 26 millió forinttal támogatta. A fürdőhely 2020-ban először nyerte el az ötcsillagos és a legdinamikusabban fejlődő strand minősítést.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×